• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

KOOKPUNT januari 2020

Geschreven door Piet Kuijpers.

Alweer een nieuw jaar, ja zelfs een nieuw decennium...op naar 2030 ! Oei, dat kan ik beter niet zeggen, de tijd gaat toch al zo snel. Toen we nog jong waren kon het allemaal niet vlug genoeg gaan. We wilden klaar zijn met school, zo gauw mogelijk ons rijbewijs halen, kortom we wilden zo snel als het kon volwassen zijn. En als we dan 65+ of 70+ zijn, dan gaat het allemaal veel te hard. Dan vliegt de tijd. En daarom is het fijn dat er dan af en toe een rustpuntje is... lekker samen naar het Kookpunt.
En zo zaten afgelopen woensdag onze trouwe gasten bij Ome Toon weer volop te genieten van het "Nieuwjaarsmenu". Gestart werd met een "bubbel" met amuse, een fruitig/hartig voorgerecht gevolgd door een duo-soep (courgette- en mosterdsoep). Het hoofdgerecht was een geschenk van de Jagersvereniging Biest-Houtakker, een ree, waarvan een heerlijke stoofschotel was bereid. Dit vergezeld van rode kool, spruitjes en aardappelpuree. Waarvoor hartelijk dank ! Ook dank aan de Norbertusparochie die weer een bijdrage heeft geleverd voor ons dessert, dank je wel.
Aan de reacties te horen na afloop mogen we terugzien op een lekker Kookpunt, een goede start van hopelijk een "smakelijk Jaar". Het volgende Kookpunt is op 5 februari a.s. en zal staan in het teken van de komend carnaval.

IMG 1932 optIMG 1935 opt

We hebben 208 gasten en geen leden online