• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

De Jeugd van Tegenwoordig gaat hart!

Jeugdvantegenwoordig*** Klik hier voor een overzicht met alle battles! Deze wordt elke dag bijgewerkt. ***

Wij zijn De Jeugd van Tegenwoordig. Wij organiseren met een groep van 12 t/m 16 jaar allemaal leuke activiteiten in Biest-Houtakker waaronder een actie voor het goede doel. Wij willen zoveel mogelijk geld ophalen voor de actie van Miriam en Gijs van de Wiel voor het Ronald McDonald huis (www.homeride.nl). Dit gaan wij doen door een 24-uurs fietsmarathon te houden, maar dan op hometrainers. Dit gaan we doen van vrijdag 7 april 19.30 tot zaterdag 8 april 19.30 in de Gemeynte in Biest-Houtakker. Hierbij zullen wij met de Jeugd van Tegenwoordig 24 uur lang 2 hometrainers bezet houden en net als Gijs en Miriam 500 km fietsen. Lees ook onze flyer.

Er zijn ook nog twee extra hometrainers waarop bedrijven, vriendengroepen, sportverenigingen enz. elkaar kunnen uitdagen wie het meeste kilometer kan fietsen in een half uur. Hier moet je minimaal € 5,00 voor betalen voor het goede doel. Je kunt je hiervoor inschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Naast dat wij van de Jeugd van Tegenwoordig op hometrainers gaan fietsen, zijn er nog andere leuke dingen te doen zoals: de hele 24 uur drinken met iets lekkers, ´s avonds kampvuur met marshmallows en frikandellen, zaterdagnacht eieren bakken, schminken en een luchtkussen. Wij vinden het heel leuk als er zoveel mogelijk mensen langs komen want dan kunnen we met zijn allen een super mooi bedrag bij elkaar halen.

 Hopelijk tot dan !

 

We hebben 169 gasten en geen leden online