• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Proost!

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

proost

Na de pauze van de bijeenkomst gisteren- avond in de Gemeynt was het zo ver; het lokale drankje Biests Regentje kon geheven worden. Unaniem werd besloten tot oprichting van de Coöperatie Biest-Houtakker, die een leefbaar dorp als voornaamste doelstelling heeft.
Het Belangen Orgaan Biest-Houtakker, dat tot nu toe als bestuur de belangen van Biest-Houtakker behartigt, zal daar voorlopig als werkgroep in de Coöperatie mee verder gaan. Over een half jaar zal dit geëvalueerd worden.

 

Een belangrijk middel om de leefbaarheid te vergroten, is de totstandkoming van het nieuwe centrum waar jong en oud elkaar kunnen gaan ontmoeten. Hier werden na de pauze diverse presentaties over gegeven, waar met groot enthousiasme op gereageerd werd. Na afloop werden door de leden van de coöperatie vele ideeën aangedragen over inrichting, exploitatie en zelfwerkzaamheid. Ideeën die serieus genomen worden, want dát is de gedachte van een coöperatie; de leden bepalen wat er gebeurt!

Inmiddels telt Coöperatie Biest-Houtakker U.A. 313 leden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan nog steeds!

We hebben 51 gasten en geen leden online