Skip to main content
1 jarig bestaan Café Ome Toon

1 jarig bestaan Café Ome Toon


Dagelijks lopen de wandelaars, fietsers en andere gasten vol verbazing binnen met reacties als.” Wat is dit mooi en sfeervol”, “Wat heeft Biest-Houtakker zich bewezen”, “Waar een klein dorp groot in is”. 

Op 15 maart 2014 opende Café Ome Toon zijn deuren. Weken werd alles op alles gezet om het gebouw maar op tijd af te krijgen voor de grote opening. Er was één wens, een mooie ontmoetingsplek creëren waar jong en oud samen konden komen. 

De ene na de andere vereniging vond zijn thuishaven bij Ome Toon, waarvan vele al enige tijd niet meer op de Biest terecht konden. Zo mochten we de biljartvereniging de Heuveltjes welkom heten, Dartvereniging de Ridder, Toneelclub Biest-Houtakker, CV de Pinnekleuvers, KPJ Biest-Houtakker, de Geloofsgemeenschap, het Welfare, Kookpunt, Qlivini, Kookclub Prisma, De Bivoc jeugd, De Bivoc dames, de Boerenbond, de Biestse Vrouwen Actief, Sportief bewegen 60+. Daarnaast ontstonden er nieuwe activiteiten, zoals stijldansen. 

Vele leuke en en soms ook spannende partijen kwamen ons voorbij, Rabobank Hart van Brabant met de verenigingsavonden, de kaartavonden van het Vossenhol en Dèèkend, de KBO kaartmiddagen, de zeveravonden, prinsenbal, carnaval, crowdfundings, vergaderingen, recepties, wandeltochten, koningsdag, de wk wedstrijden, tafelvoetbal toernooi, een Café Quiz, en natuurlijk de 80, 90, 00 party. Een aardige greep van ons eerste jaar.

Vandaag de dag kunnen we terug kijken op een geweldig eerste jaar, waar we samen met onze gasten, onze vrijwilligers en vele anderen erg hard voor gewerkt hebben en waar we dan ook ontzettend trots op zijn.  Omdat we vinden dat we dit toch niet zomaar voorbij kunnen laten gaan willen we dit samen met jullie vieren. Op zondag 15 maart houden we de hele dag open huis. Vanaf 10 uur staat de koffie met gebak klaar en hopen we jullie allemaal te mogen verwelkomen om te proosten op de toekomst. Ook aan de kinderen is gedacht.

7544 original 78896o

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?