Skip to main content
“Wellness” nu ook in de Biest
Geschreven door: webredactie

“Wellness” nu ook in de Biest


Ontspannende baden, sauna en massage zijn erg populair de laatste tijd. En wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het ook nog eens gezond is. Voor een gezonde ontspannende massage kunt u nu ook terecht in de Biest.

Massage olieClaudia van Gestel van Massagesalon Impress in Hilvarenbeek verzorgt sinds kort klassieke massage  gecombineerd met Lomi-Lomi in de behandelkamer van ’t Gebint in Biest-Houtakker (Biestsestraat 38C). Claudia heeft een jarenlange ervaring in de gezondheidzorg en in diverse vormen van massage en meditatie. Daarnaast heeft zij een lange ervaring in de kinderopvang, waardoor zij ook speciale massages voor kinderen kan verzorgen.

Na een kort intakegesprek om eventuele fysieke problemen in beeld te krijgen, kunt u elke woensdag terecht in ’t Gebint, of in overleg op andere dagen. Daarnaast kunt u ook terecht in de salon in Hilvarenbeek (Elstpad 10).

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met Claudia, telefoon 06 23251876. Meer informatie vindt u op haar website.

In de zomermaanden juni-juli-augustus geldt een introductieprijs van € 35 per uur. Voor kinderen is het tarief € 15 per uur.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?