Skip to main content
Altijd al een keer willen handboogschieten?
Geschreven door: Toine van Balkom

Altijd al een keer willen handboogschieten?


boogschieten gildeHet hele jaar door wordt op donderdagavond door de schutters van het gilde Onze Lieve Vrouwe Broederschap geschoten op onze schietbanen in de Gemeynt. Ook nemen de schutters deel aan de handboogcompetitie Hilvarenbeek en diverse toernooien in Midden-Brabant. Het gilde heeft in voorgaande jaren een schietavond georganiseerd voor alle Biestenaren om mensen de gelegenheid te geven kennis te maken met deze Olympische sport. Ook dit jaar willen we hierop een vervolg geven.

We willen jullie uitnodigen om op donderdag 22 augustus te komen schieten of een kijkje te nemen. De aanvang is om 20.00 uur in de Gemeynt (sportpark). Deze avond zijn er begeleiders aanwezig van het gilde die het een en ander kunnen uitleggen over de handboogsport. Iedereen kan zelf schieten op afstanden van 10 tot 25 meter.

Als U interesse heeft, bent U die avond van harte welkom; Men hoeft zich niet aan te melden, U kunt zo binnenlopen. De koffie staat klaar en een gezellige sportieve avond is verzekerd! Meer info kan men krijgen bij Ad Timmermans via mobiel 06-29136587 of via de mail alyist@kabelfoon.nl.

handboogschieten gilde2

 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?