Skip to main content
Kookpunt neemt 2e prijs mee naar huis
Geschreven door: Anne-Marie Holthausen

Kookpunt neemt 2e prijs mee naar huis


kookpunt1

Op dinsdag 20 november vond tijdens de algemene ledenvergadering van Rabobank Hart van Brabant de prijsuitreiking van de actie “Hart voor elkaar” plaats. Het was een grote verrassing voor de vrijwilligers van het Kookpunt, toen de winnaars van de 6e t/m 3e prijs bekend waren gemaakt en zij daar nog steeds niet tussen zaten. Het werd een nek aan nek race met de inzending van de Clossenborch, die uiteindelijk de eerste prijs won van € 7500,-.

Maar Biest-Houtakker ging niet met een troostprijs naar huis. De tweede prijs was namelijk goed voor maar liefst € 6000,-! Een bedrag met een kille bestemming … na jaren behelpen met beperkte koelmogelijkheden kan er eindelijk geïnvesteerd worden in meer koelruimte. Een prijs die te danken is aan de vele stemmen van de leden, waarvoor Ria, Piet en Rina erg dankbaar zijn.

Biest-Houtakker kwam nog vaker in beeld tijdens deze avond. Vanuit het Coöperatief Dividend 2011 heeft ons dorp een flinke bijdrage van € 10.000,- ontvangen. Een bijdrage die volledig ten goede komt aan de solidariteit tussen jong en oud in onze toekomstige ontmoetingsruimte. Behalve dit geldbedrag heeft de bank ons geadviseerd en geïnformeerd bij de oprichting van Coöperatie Biest-Houtakker. Rabobank liet een filmpje zien waarin diverse dorpsgenoten vertellen hoe ons toekomstige centrumplan, waar jong en oud samen gaat komen, er uit gaat zien. Een filmpje dat binnenkort op deze website te bewonderen is.

Kortom, een ledenvergadering met een mooi Biests tintje, waardoor de vele dorpsgenoten die gekomen waren, trots en tevreden huiswaarts keerden.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?